Erken Boşalma Sorunu Olmayan Sadece Ben Değilim

Share Button

Erken Boşalma Sorunu Olmayan Sadece Ben Değilim…

Erken Boşalmak Sizin Elinizde Tercihtir. Erkek olarak en çok bizim eşimizle yaşamış oldumuz sorunlardan biridir. Bir çoğumuz bu sorunu hiç kimseye veya bir doktora söylememiz olmasıdır. Eşlerimizin bu sorunu anlatamaması ve bu sorunla yüz yüze gelmesi gerekmektedir, ayrıca bize destek olmalı ve bu sorunu hep beraber çözüme ulaştırmaktır.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sonuçta hiç kimse duymasın diye bu sorunlarımızı en yakınlarımızdan veya arkadaşlarımızdan saklarız, Erken boşalma sorunlarımızı doktor veya başka bilen bir uzmana muayene olmanızı tavsiye ederim yada bitkisel çözümler ile tedavi edebilirsiniz.

Erken boşalmak tercihtir, bu sizin seçiminiz olmalıdır mutlaka ve eşinizle zevkli dakikalarınızın bitmemesidir. Psikolojik bir sorun olması ameliyat veya ilaç tedavisi ile geçmeyeceğini bilmeniz gerekiyor.

Diğer bir yöntem ise bitkisel çözüm ile tedavi yöntemi bu yöntemde yiyeceğiniz bitki ve çaylar ile gerçekleşmektedir. Ama şunu unutmamak gerekiyor bitkisel çözüm kalıcı olmayan çözümlere yol açmaktadır. Eşiniz veya partnerinizle ilişkiye girmeden önce yiyeceğiniz gıdalar ile uzun süreli ilişkiye girer ama belirli bir süre sonra etkisi geçecektir.

Bir diğer yöntem de erken boşalmayı geçiktirici ilaçların kullanılması, bu ilaçlar iyi tarafı uzun süreli ilişki sağlamaktır ancak ilacın etkisi geçtiğinde erken boşalmak tercihtir, sorusunun cevabını bulmuş olacaksınız.

Erken boşalmayı önleyici ilaçlarında kalıcı zararlarını da düşünmenizi isterim, bir sonraki yazımda erken boşalmayı önleyen ilaçların zararlarından bahsedeceğim.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

Erken Boşalmak Sizin Elinizde Tercihtir. Erkek olarak en çok bizim eşimizle yaşamış oldumuz sorunlardan biridir. Bir çoğumuz bu sorunu hiç kimseye veya bir

This post was written by

One Responseso far.

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir