Erken Boşalma İçin Bitkisel Tedavi – Erken Boşalma Eğitim Seti Alın 2019

Share Button

Erkekler arasında en yaygın ve problemli cinsel durum olan erken boşalmadır. Klinik istatistikler, erkeklerin yüzde yirmi ila yüzde kırkının erken boşalma rahatsızlığını yaşadığını gösteriyor. Erkekler tarafından erken boşalma kendi gönüllü kontrol boşluklarında karakterize edildiğinde, böyle bir sorunun erken boşalma olduğu kabul edilir.

Bir dizi tıbbi uzmanlığa göre, bir erkeğin eşinden önce, etkileşimli cinsel tarzda karşılaşmalarının toplamının ortasında yarısı veya daha büyük bir orgazm elde etmeden önce bir orgazm elde etmesi durumunda boşalırsa, erkeklerde erken boşalma olur. Kararlar arasında doğal çözümler arasında, erken boşalma için bitkisel tedaviler dikkate alınabilir.

Diğer tıbbi uzmanların arasındaki diğer bir fikir birliği, erkeklerin iki dakika veya daha kısa bir süre boyunca boşalmaları durumunda, penetrasyondan sonra, bu hızlı penetrasyonun erken boşalma olarak kabul edildiğini yansıtır.

Yine, bir çözüm erken boşalma olarak bitkisel tedavilerde bir çözüm olabilir. Bazı cinsiyet terapistlerinin bakış açılarından, erken boşalma meydana geldiğinde, bu tür erkeklerin boşalma ölçüsünün eksik olmasının sebebinin, cinsel aktiviteye katılan bir ya da her iki partnerdeki duygu ya da cinsel meselelerle ilgili parazitlerden kaynaklandığına inanılmaktadır. Bir kez daha, erken boşalma için bitkisel tedaviler, başka bir davranışsal terapi açısından, destekleyici ve anlamlı olabilir.

Erken Boşalma İçin Bitkisel Tedavi - Erken Boşalma Eğitim Seti Alın 2019

Erken Boşalma İçin Bitkisel Tedavi – Erken Boşalma Eğitim Seti Alın 2019

Erkeklerin çoğunluğu erken boşalma ile ilgili bir tecrübe kazanmıştır. Ergen erkekler ve genç erişkin erkekler söz konusu olduğunda, özellikle ilk cinsel karşılaşmaları arasında erken boşalma yaygındır. Bununla birlikte, genç erkekler daha aşina olduklarında ve deneyimlendiklerinde, cinsel etkileşimlerin sınırları dahilinde, sırasıyla erken boşalma kontrolünü kazanırlar. Bununla birlikte, erkekler ve ilgili ortakları, kişisel seçimlerinde, tek bir karşılaşma içinde ne kadar süre boyunca, cinsiyetle meşgul olmaları ve sonuç olarak, boşalma sürecinin daha iyi kontrol edilmesi için çaba göstermeleri gerektiği için geniş çapta değiştiği için, erken boşalma için bu tür bitkisel tedaviler, çeşitli formlarda aranabilir.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

On sekiz ila otuz yaş arasındaki erkeklerin demografisi içinde, genelleştirilmiş zaman hakkında “intravajinal boşalma gecikmesi” olarak adlandırılan şeyin geniş bir raporlama kapsamı. Bu raporda, erkeklerin eşlerine girmelerinden ve boşalmalarına kadar geçen ortalama sürenin altı buçuk dakika olduğu tahmin ediliyor. Dayanıklılığın amacı ve desteği için, erkeklerin kitleleri arasında, erken boşalma için bitkisel tedavi, bakım alanında ve tatmin edici cinsel performansın devamında uygulanabilir.

Bu tür istatistiklerde daha fazla genişletmek için, önerilen bir temel çizginin, ifade etmek gerekirse, erken boşalma yaşayan erkeklere yönelik varlığı veya sorusu için yüzde bir buçuk olarak tespit edilmiştir. Mantıklı bir varsayım olarak, bu düşük raporda yer alan erkekler demografik olarak, erken boşalma için bitkisel tedaviden fayda görebileceklerdir.

Erkeklerin cinsel performanslarından kişisel memnuniyetleri konusunda, erken boşalmayı belirlemeye yönelik bir başka yaklaşım da bulunmaktadır. Bu nedenle, erkekler arasında iki senaryo aktarılacaktır. İlk senaryoda, bir buçuk dakika veya daha kısa sürede penetrasyonun ardından boşalma noktasına ulaşan ve bu gecikme süresinden memnun kalan, fizyolojik bir açıdan, bu erkekler acı çekmeyen belirli bir erkek grubu erken boşalma için. Bu adamlar için, sadece kendi “eşitlerini” korumak amacıyla, #erkenboşalma için bir bitkisel tedavi muhtemelen kişisel güvenlik ve güvence sağlayacaktır.

Başka bir senaryoda, belirli bir grup erkek nüfuz etme süresinin ötesinde, ortalama iki dakikalık bir oranda kendi boşalma anlarına ulaşmakta, bu gibi viril performansından memnun kalmamaktadır. Eğer bu erkekler için durum buysa, klinik olarak psikolojik olarak erken boşalmadan muzdarip oldukları kabul edilir. Bu nedenle, erken boşalma için bu seçenekler arasında, erken boşalma için bitkisel tedavi kesinlikle sürdürülmesi gereken bir seçenektir.

Erken boşalma kökenleri arasında, temelde iki kategori vardır – psikolojik ve fiziksel. Telafiler için çeşitli seçeneklerden, erken boşalma için bitkisel tedavi kesinlikle iyi bir şekilde dahil edilebilir.

Erken boşalma için psikolojik katkı yapanlar bir dizi sorunla ilişkilendirilebilir. Bu konu, depresyon, stres, cinsel baskı, güven eksikliği, kişilerarası dinamikler, incinme duyguları, kaygı, aşırı uyarılma veya başka bir cinsel işlev bozukluğunu içerebilir. Erkeklerde erken boşalma yaratan bu duygusal hastalıklardan herhangi biri erken boşalma için bir bitkisel tedavi sürecinden faydalanabilir.

Fiziksel yönlerin, erken boşalmadan etkilenen bu tür erkeklere katkıda bulunanlar arasında, bir kez daha ve bazı tıbbi rahatsızlıkları veya hastalıkları dışladıktan sonra, erken boşalma için bitkisel tedavi rahatlama için uygun bir alternatif olabilir.

Erken Boşalma Tedavisi ve Penis Büyütme Yöntemleri hakkında daha fazla bilgi için www.erkenbosalmatercihtir.com – Erkek ve Kadınların Cinsel Sağlık Rehberi.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bir önceki yazımız olan En İyi Penis Büyütme Seçeneği Nedir? başlıklı makalemizde En iyi erkek penis geliştirme seçeneği, en iyi penis büyütme ve penis büyütme teknikleri hakkında bilgiler verilmektedir.

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

Erkekler arasında en yaygın ve problemli cinsel durum olan erken boşalmadır. Klinik istatistikler, erkeklerin yüzde yirmi ila yüzde kırkının erken boşalma rahatsızlığını yaşadığını gösteriyor. Erkekler tarafından erken boşalma kendi gönüllü kontrol boşluklarında karakterize edildiğinde, böyle bir sorunun erken boşalma olduğu kabul edilir.

This post was written by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir