Erken Boşalma Nedenleri Nelerdir?

Share Button

Çoğu erkek erkekliğini partnerine karşı veya kendine gösterme paniği içerisinde olmaları, soluk soluğa telaşlı bir şekilde cinsel ilişki içerisindeyken:

Eşimle hoş, güzel, zevk verici dakikalar yaşamalıyım. Bu çılgın saatlerin tadını çıkarmalıyım. Bu zevkli anınuzun süreli olmasının mutluluğu içerisinde yoğunlaşmalıyım. Bu durumu bu duygular içerisinde yaşamalıyım diyorum ama malesef olmuyor. Diye eşime karşı tatmin edici olamıyorum. İşimin yoğun stresi altında olmanın zorluklarını yaşamaya çalışırken eşimle olan birlikteliğimin iyi durumda olmamaması ve benim, eşimle olan sorunlarımızın büyümesini tetikliyor.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Erken boşala nedenleri? Stres, yorgunluk hissi, eşinize karşı dugularınızı ifade edememek, maddi manevi sıkıntıların olması erken boşalma nedenleridir ve her biri birini tetikler ve büyümeye başlayan sorunlar haline gelir. Tam eşinizle birlikte olmaya başladınız ve aklınızda ki herşeyi yapmaya karar verdiniz, ama eşinizle başlamış olduğunuz cinsel ilişkinin ilk dakikları ve sonuç erken boşalma.

Eşinize dokunduğunuz anda heycan basması ve yinemi aynısı yani erken boşalma olacak mı diye sürekli düşünceye kapılmak. Erken boşalmanızı tetikler ve sonuçları her geçen gün devam eder. Bu durumun sürekli devam etmesi eşiniz için de ayrı bir sıkıntı getirir, Erken boşalma nedenlerini sizlerinde boşanmaya kadar gitti bilinmektedir.

Erken boşalma nedenlerinden biride eşinizle veya partnerinizle birliktelik esnasında yanlış pozisyonların denenmesi olabilmektedir. Eşler için acı verici olması erken boşalmayı da tetikler. Bir çok kişi bu gibi durumlarda doktora veya psikoloğa gitmemesi, erkekliğini zedeleyeceğini düşünmektedir.

Erken boşalmak tercihtir eğitim seti sizler için çok harika bir kaynak olması bu gibi erken boşalma sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Sizin seçiminiz olmalı erken boşlmak kesinlikle. Yapmanız gereken alttaki vereceğim linkten eğitim setine ulaşmanız inceleyin kararı siz kendniz verin.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bir önceki yazımız olan Erken Boşalmak başlıklı makalemizde Erkeğin boşalma refleksi, Erken Boşalıyorum Ne Yapmalıyım ve erken boşalma tedavisine hakkında bilgiler verilmektedir.

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

Erken boşala nedenleri? Stres, yorgunluk hissi, eşinize karşı dugularınızı ifade edememek, maddi manevi sıkıntıların olması erken boşalma nedenleridir ve her biri birini tetikler ve büyümeye başlayan sorunlar haline gelir.

This post was written by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir