Erken Boşalmanın Nörolojik Sebepleri 2019

Share Button

Yaygın sinir mekanizmaları tarafından desteklenen epeyce cinsel tepkiler vardır ve bunları etkileyen herhangi bir rahatsızlığın erken boşalma sürecinizi kontrol etme yeteneğinizi zayıflatması muhtemeldir. Bu yazıda erken boşalmanız hakkında sinirsel açıdan daha fazla bilgi edineceksiniz. Erkek, cinsel yanıt döngüsünde yer alan çeşitli mekanizmalar vardır. Genital bölgenin dokunsal cinsel stimülasyonu, omuriliğin en alt kısmında ereksiyon merkezine dürtü iletir.

Bu, arterleri genişleten otonom sinir sistemindeki “parasempatik” lifleri aktive eder, böylece kan penise akar ve dikleşir. Umarım kimseyi karıştırmazdım! Bunun üstesinden gelmek için ereksiyon elde eden sürecin fiziksel anatomisini anlaması çok önemlidir.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Erken Boşalmanın Nörolojik Sebepleri 2019

Erken Boşalmanın Nörolojik Sebepleri 2019

Bildiğiniz gibi, bu süreç çoğunlukla otomatik olarak işlemesi nedeniyle istemsizdir ve ereksiyona giren kişinin kararıyla doğrudan başlatılamaz. Bununla birlikte, nörolojik olarak sağlam olan erkeklerde, refleks tepkisi beyinden etkilenmeye maruz kalır. Başka bir deyişle, “orada” olanları zihinsel olarak kontrol edebilirsiniz. Cinsel tepki aslında, bunu kontrol etmeyi öğrenirseniz, düşünceleriniz tarafından kontrol edilebilecek fiziksel ve nörolojik bir süreçtir. Bu nedenle, cinsel organlara dokunmanın etkisi, bu tür diğer düşüncelerin erotik fantezileri ile arttırılabilir. Bak, aklınla yenebilirsin! Sadece bunu nasıl başaracağınızı öğrenmeniz gerekiyor. Neyse ki bu konuda oldukça az sayıda program ve kaynak var.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bir önceki yazımız olan Erken Boşalma Kaderiniz Değil - Eşinizi Orgazm'a Nasıl Getireceğinizi Öğrenin! Bunu Kaçırmayın! başlıklı makalemizde Erken boşalma bir erkeğin, Erken Boşalma Nedir ve erken boşalmayı durdurmak hakkında bilgiler verilmektedir.

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

erken boşalma, Cinsel tepki aslında, cinsel organlara dokunmanın etkisi, nörolojik olarak sağlam olan erkeklerde, refleks tepkisi, ereksiyona giren,

This post was written by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir