Erken Boşalan Erkekler Tedavi Yöntemleri En İyi 2019

Share Button

Erkeklerde en sık görülen cinsel problem erken boşalma, hızlı boşalma, erken doruk noktası, erken boşalma. Bir kişinin eşi cinsel karşılaşmalarının yüzde ellisinden fazlasında orgazm olmadan boşalırsa erken boşalma yaşadığı söylenir. Erken boşalma, erkeklerin% 25 ila% 40’ını etkiler. Erken boşalma üzerinde gönüllü kontrol eksikliği ile karakterize edilir.

Erken boşalan erkekler tedavi yöntemleri

Seks araştırmacıları, erken boşalmayı, adamın iki dakika içinde veya daha az nüfuz ederse boşalması durumunda meydana geldiği şekilde tanımlamışlardır. Bununla birlikte, tanım o kadar da açık değildir. Bir zamanlar tamamen psikolojik olduğu düşünüldüğünde, uzmanlar artık biyolojik faktörlerin erken boşalmada ve bazı erkeklerde de önemli bir rol oynadığını biliyor; erken boşalma, erektil disfonksiyonla da ilişkilidir. 1950’lerde Doktor Alfred Kinsey’in yaptığı bir anket, erkeklerin dörtte üçünün cinsel ilişkilerinin yarısından fazlasına nüfuz eden iki dakika içinde boşaldığını gösterdi. Erken boşalma için bir yöntem seçerken en önemli şey. Bugün, çoğu seks terapisti, erken boşalmanın, boşalma kontrolü eksikliğinin, bir ya da her iki eşde cinsel ya da duygusal refahı engellediğinde meydana geldiğini anlamaktadır.

Erken Boşalan Erkekler Tedavi Yöntemleri En İyi 2019

Erken Boşalan Erkekler Tedavi Yöntemleri En İyi 2019

Erken Boşalmayı geciktirmenin çok basit bir yolu, sıkma tekniğidir. Sıkıştırma tekniği, orgazmdan hemen önce stimülasyonun durdurulmasını içerir. Siz veya eşiniz frenulumun üzerine bir baş parmağını (ucunda ve penisin başının altında bulunan cilt) yerleştirir ve diğer parmaklarla penisin başına baskı uygular. Boşalma dürtüsü geçene kadar sıkın. O zaman seks yapmaya devam edebilir ve gerçekte boşalmak istediğinize kadar işlemi tekrarlayabilirsiniz.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Erken boşalma çeken erkeklerin çoğu, seks sırasında yaşadıkları stimülasyonun azaltılmasından büyük ölçüde fayda sağlayacaktır ve piyasada erken boşalmayı azaltmaya yardımcı olmak için halihazırda bir dizi krem ​​mevcuttur. Bu kremler penisi kısmen anesteziye sokabilir ve orgazma yol açan stimülasyonu azaltabilir. Başka bir seçenek bir veya daha fazla prezervatif kullanmaktır. Bununla birlikte, bu teknikler seks sırasında yaşanan zevkle etkileşime girebilir ve bu nedenle bu tekniğin amacını bozabilir.

Erken boşalma için durdurma tekniği, sıkma tekniğine çok benzer, çünkü orgazm noktasına ulaşmayı ve daha sonra her şeyi durdurmayı içerir. Durdurma tekniği sadece bu stimülasyon durmasını gerektirir. Erken boşalma için durdurma tekniğinin, penisin herhangi bir yerine basınç uygulanması gerekmez. Stimülasyon durduktan ve orgazm dürtüsü kaybolduktan sonra, cinsiyete devam edin ve işlemi tekrarlayın. Ancak bu teknikler erken boşalmayı geri tutmak için iyi bir kontrol ve konsantrasyon gerektirir.

Deneyebileceğiniz bir başka şey de erektil disfonksiyon egzersizleri. Çoğu erkek bu kası görmezden gelir ve formunu korumak için asla zahmete girmez, ancak onu kontrol etmeyi öğrenerek, erken boşalmadan kurtulabilir ve ne zaman ve ne zaman istediğiniz zaman boşalmayı öğrenebilirsiniz. Bu egzersizler, boşalma ve idrara çıkmayı kontrol eden çok kas olan pubococcygeus kasınızı eğitmek içindir.

Erken boşalmayı tedavi etmenin en iyi yolu, işinize yarayan nokta. Bir terapisti görün, besin takviyelerini deneyin veya daha fazla kontrol sahibi olmak için egzersizler deneyin. En sık rastlanan erkek cinsel bozukluğu olmasının yanı sıra, erken boşalmanın da nispeten kısa bir süre içerisinde ve muhtemelen size veya eşinize çok az sıkıntıyla tedavi edilmesi en muhtemeldir.

Erken boşalmamı iyileştirmede kullanılan yöntem Doktorlar tarafından sağlandı. Penis ile ilgili konularda lider otorite, erken boşalma ve sertifikalı klinik cinsiyet uzmanıdır. Erken boşalma, Penis Büyütme ve diğer penis ile ilgili konularla ilgili makalelerinde, videolarında ve resimlerinde kendi web sitesinde yer almasını öneririm [http://www.erkenbosalmatercihtir.com]

Merhaba, Ben, erken boşalmayla acı çekiyordum. Danışmanlık doktorum. Onun yardımı ile, Doktorum ile olan sorunum çözüldü ve deneyimimi herkesle paylaşıyorum.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bir önceki yazımız olan Erken Boşalma Tedavisi Nasıl Yapılır? başlıklı makalemizde erkeğin çok erken boşalması, erken boşalma için bir çözüm bulma ve Erken boşalma tedavileri hakkında bilgiler verilmektedir.

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

Erkeklerde en sık görülen cinsel problem erken boşalma, hızlı boşalma, erken doruk noktası, erken boşalma. Bir kişinin eşi cinsel karşılaşmalarının yüzde ellisinden fazlasında orgazm olmadan boşalırsa erken boşalma yaşadığı söylenir. Erken boşalma, erkeklerin% 25 ila% 40'ını etkiler. Erken boşalma üzerinde gönüllü kontrol eksikliği ile karakterize edilir.

This post was written by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir