Erken Boşalma Tedavisi Nasıl Yapılır?

Share Button

Erken Boşalma Tedavisi Nasıl Yapılır?

Çok basit bir ifadeyle, erken boşalma, erkeğin çok erken boşalması, yani kadınının eşinin – ya da aslında kendisinin – cinsel doruğa ulaşmasından önceki durum olarak tanımlanmaktadır. Bu gerçekleştiğinde, cinsel davranıştan kaynaklanan hoşnutsuzluk vardır, bu da hayal kırıklığına ve hatta evli olanlar arasında sorunlara yol açabilir. İstatistikler, erken boşalmanın, bugün dünyadaki boşanmaların en önemli cinsel uyumsuzluk nedenlerinden biri olduğunu gösteriyor.

Erken Boşalma Tedavisi Nasıl Yapılır?

Erken Boşalma Tedavisi Nasıl Yapılır?

İki temel erken boşalma türü vardır. Birincisi, insanın hayatı boyunca erken boşalma yaşadığı, yani uzun süre seks yaptıktan sonra hiç boşalmadığı birinci erken boşalma. Dünyanın çoğu insanının yaşadığı şey – ikinci erken boşalma olarak adlandırılır. Bu, erkeğin bir iç durumdan dolayı yaşamın erken aşamalarında boşaldığı durumdur.

Erken boşalma çoğu yaştaki erkeklerde meydana gelse de, genç erkekler bu hastalıktan daha fazla acı çekmeye eğilimlidir. Bunun arkasındaki asıl sebep, genç erkeklerin cinsel ilişkiden hoşnutsuzlukları olabilir. Bir erkeğin hayatının ilk birkaç cinsel karşılaşmasıyla ilişkili heyecan ve çılgınlıkla boşalmanın erken olmasına neden olabilir. Çoğu kadının yaşlı erkekleri tercih etmesinin nedeni budur. Erkekler büyüdükçe, kendini kontrol etme püf noktalarını daha iyi öğrenir. Bu onların daha iyi durmalarını sağlar ve yalnızca kadın partnerlerinin kendi cinsel doruklarına ulaştığından emin olduklarında bırakmalarını sağlar.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bazı kültürlerde, erken boşalma diğerlerinden daha yaygındır. Bu, çocukların büyümek için yarattığı cinsel tabular yüzündendir. Bu genç çocuklar, mastürbasyonun bir tür kirli davranış olduğunu düşünerek büyür. Bu nedenle, dürtüsü aldıklarında, banyoda veya gizli bir yerde, bulunma korkusu yüzünden hızla mastürbasyon yapabilirler. Doğal olarak, çok erken boşalırlar. Bu alışkanlık büyüdüklerinde yanlarında kalır ve erken boşalma koşullarını geliştirir.

Piyasada mevcut erken boşalma için ‘tedavi edici’ olduğunu iddia eden tedavi yöntemlerinin sayısı, bu durumun erkekler arasında ne kadar yaygın olduğunun iyi bir göstergesidir. Erkekler, partnerlerininn tatmin edici olması için çok erken geldiklerine inanmaktadır. Bunun arkasındaki sebep por-n-o-grafik filmler. Cinsel içerikli filmler ile ilgili birkaç efsane yapmaktan sorumludur; Bunlardan biri de otuz dakika süren, sevişen çiftlerin seansları. Bu gerçek olmasa da, gerçek şu ki çoğu çift gerçek penetrasyon eylemini birkaç dakikadan daha fazla uzatmaz. Sonuç olarak, Cinsel içerikli film izleyen bir adam cinsel davranışlarını sergileme biçiminde eksik olan bir şey bulur.

Erken boşalma tedavileri hakkında konuşurken, konuyla ilgili gerçek bir tedavi yoktur. Bunun arkasındaki neden erken boşalmanın bir hastalık olmaması. Önceden boşalma, harekete daha fazla zihin oyunu uygulayarak kontrol edilebilir. Sıkma tekniği erken boşalmanın kontrolünde çok etkilidir. Bu, sperm hemen hemen serbest bırakılıncaya kadar penisin mastürbasyonuyla yapılır. Bu zamanda, penisin glansı boşalmayı durdurmak için sıkılır. Boşalma dürtüsü geçtikten sonra mastürbasyon devam eder. Bu mastürbasyon – sıkma – tekrar mastürbasyon işlemi birkaç kez tekrarlanır. Bu yöntemin aynı zamanda nihayet ulaştığında spermin kütlesini arttırdığı da bilinmektedir.

Erken boşalma için kullanılabilecek bazı uyuşturma kremleri vardır. Bu kremlerin erken boşalma için tedavi edici olmadıkları, ancak boşalmayı geciktirmek için kullanılan araçlardır. Bu kremler uygulandığında, penis hissinin bir kısmını kaybeder ve bu nedenle uyarılma daha uzun süre devam edebilir.

Yoganın erken boşalma problemlerini çözmenin en etkili yöntemlerinden biri olduğu bilinmektedir. Bir erkeğin seksten aldığı zevkleri uzatabildiği zihin kontrolünü öğreten birkaç aşama vardır. Aklı stresten arındırma yöntemleri bugün erkekler tarafından çok yaygın olarak uygulanmaktadır ve bunun erken boşalma için bir çözüm bulma arayışı ile doğrudan ilişkisi vardır. Bu, evlilikten sonra çiftlerin neden balayı için tenha bir yere gittiklerini açıklar. Bu tür yerler çiftlerin gevşemelerine, birbirleriyle daha rahat olmalarına yardımcı olabilir ve bu nedenle stressiz bir ilk cinsel karşılaşma yaşayabilir. Doktorlar, erken boşalmadan muzdarip erkekleri tatilde eşlerini sessiz bir yere çıkarmak için savunuyorlar. Çoğu durumda bunun erken boşalma problemlerini çözmede büyük yararları olduğu bulunmuştur.

Son olarak, erken boşalmanın kalıcı bir durum olmayan bir şey olduğu unutulmamalıdır. Her insan farklı cinsel karşılaşmalar sırasında farklı zamanlarda boşalır ve bu nedenle erken boşalma için hangi zaman diliminin kaldığı çok tartışmalı bir konudur. Çoğu erkek bir dakikadan az bir sürede boşalabilir ve başka bir zaman uzun bir cinsel seansa girebilir. Bu nedenle, erken boşalma oldukça göreceli bir konudur. Tedavisi için alttaki linkten yardım alabilirsiniz.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bir önceki yazımız olan Erken Boşalma İçin Bitkisel Tedavi - Erken Boşalma Eğitim Seti Alın 2019 başlıklı makalemizde #erkenboşalma, bitkisel tedavilerde ve Cinsel Sağlık Rehberi hakkında bilgiler verilmektedir.

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

İki temel erken boşalma türü vardır. Birincisi, insanın hayatı boyunca erken boşalma yaşadığı, yani uzun süre seks yaptıktan sonra hiç boşalmadığı birinci erken boşalma. Dünyanın çoğu insanının yaşadığı şey - ikinci erken boşalma olarak adlandırılır. Bu, erkeğin bir iç durumdan dolayı yaşamın erken aşamalarında boşaldığı durumdur.

This post was written by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir