Erkek Cinsel Sağlık – Erken Boşalma ve Erektil Disfonksiyon

Share Button

Erkek sağlığı ve cinsel konularda farkındalık son birkaç yılda çarpıcı bir şekilde artmıştır. Erkekler şimdi açıkça iktidarsızlık, düşük libido, erken boşalma, erektil disfonksiyon ve penis büyüklüğü gibi problemler için tavsiye almaktadır. Bu koşulların çoğu ilişkilidir ve sıklıkla belirtiler birden fazla soruna işaret edebilir.

Erken Boşalma

Basitçe söylemek gerekirse, erken boşalma, bir erkeğin arzu etmeden önce orgazma ulaştığı bir durumdur. Eşiniz, sürdürdüğünüzden daha uzun bir süre boyunca dik kalmak durumunda kalırsa, sorun olabilir. Erken boşalma oldukça yaygın bir sorundur ve dünyadaki erkeklerin yaklaşık% 30’unda görülür. Pek çok cinsiyet uzmanı sıklıkla birincil ya da ikincil aşamayı tanımlar.

Bir erkek, cinsel olarak aktif olduğu için bu sorundan muzdarip olursa, primer erken boşalma vardır.
Bir erkek, herhangi bir boşalma sorunu yaşamadan başarılı cinsel ilişkide bulunduktan sonra durumu geliştirdiğinde ikincil erken boşalma geçirir.

Nedenler

Bu duruma genellikle glans penisin (yani penis başı) aşırı hassasiyeti ve titizlik veya performans kaygısının bir kombinasyonu neden olur. Erken boşalma bir bölümü genellikle daha fazla oluşumlara yol açar.

Erken boşalma erektil disfonksiyonla da ilişkilendirilebilir. Bu gibi durumlarda, tedavi planının birincil sorun olarak erektil disfonksiyona odaklanması gerekir.

Tedavi

Düzenli egzersiz, genital dahil, kalp ve damar sağlığını ve vücuttaki kan akışını iyileştirir. Derin nefes alma, pranayama aasana ve diğer yoga, erken boşalmayı önlemenin harika yollarıdır.

En iyi bilinen egzersizlerden biri, pelvik kasları güçlendirmeye yardımcı olduğu için Kegel egzersizidir.

Antik Himalaya otları shilajitini içeren bitkisel ilaçlar da faydalıdır.

Erken Boşalma için Bitkisel Çözümler ve Şifalı Otlar

Neo, Erken Boşalma, cinsel performans ve Gece Emisyonunu yönetmenin doğal ve yumuşak bir yoludur.

Vigomax forte, cinsel yetmezliği, erektil disfonksiyonu, erken boşalmayı düzelten ve libidoyu geliştiren erkekler için doğal bir Afrodizyaktır. İçerikler cinsel dürtü ve performansı arttırıyor, sağlığı ve dayanıklılığı geri kazandırıyor.

Erektil Disfonksiyon

Erektil disfonksiyon, tatmin edici cinsel performans için yeterli penisin ereksiyonunu geliştirme veya sürdürememe ile karakterize edilir. Bir ereksiyonun uyarılmaya rağmen sürekli olarak zor olduğu veya üretilmesi imkansız olduğu belirtilmektedir.

Belirtiler

Erektil disfonksiyon belirtileri genellikle diğer altta yatan bir problemin sonucudur. Bu gibi altta yatan sağlık rahatsızlıkları ya psikolojik ya da fiziksel olabilir. Hastalıklar, hormonal bozukluklar ve nörolojik rahatsızlıklar erektil disfonksiyonu tetikleyebilir. Depresyon ve anksiyete, erektil disfonksiyonu da tetikleyebilir.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Belirgin semptomlar yaygındır: tam veya kısmi bir ereksiyon üretme veya sürdürmeme. Penis kanı odalarında tutamıyor ve bu nedenle düz durmuyor.

Erkek Cinsel Sağlık - Erken Boşalma ve Erektil Disfonksiyon

Erkek Cinsel Sağlık – Erken Boşalma ve Erektil Disfonksiyon

Nedenler

Fiziksel nedenlerinden bazıları

Cinsel aktivite sırasında veya öncesinde yorgunluk veya halsizlik
Aşırı alkol ve / veya tütün tüketimi
Karaciğer veya böbrek yetmezliği
Herhangi bir kronik hastalık
Çoklu skleroz
Parkinson hastalığı
Bir çeşit prostat veya mesane ameliyatı
Radyasyon tedavisi, özellikle cinsel organlarda ve çevresinde yapılırsa
Beyin veya omurilik yaralanmaları
Hipogonadizm (daha düşük testosteron seviyelerine yol açabilir)
Herhangi bir hormonal dengesizlik, özellikle erkek cinsiyet hormonları
Her çeşit felç
ilaç

Sağlık hizmeti sağlayıcılarından bazıları, aynı zamanda, genellikle erektil disfonksiyona neden olan üç ana sağlık rahatsızlığı olduğuna inanmaktadır.

Şeker hastalığı
Yüksek tansiyon
Ateroskleroz (kan damarlarının sertleşmesi, arterler
Bir erkek depresyondan muzdarip veya stresli ise, ereksiyon bozukluğu ve hatta erektil disfonksiyonu olabilir.

Tedavi

Doğal tedavilerden penisin rahatsız veya değişmiş cinsel işlevini anatomik olarak düzelten cerrahi işlemlere kadar birçok çözüm vardır.

Ashwagandha, Shilajit, Kuchala, Shatavari gibi doğal afrodizyak bitkisel özütleri içeren ürünler ve erkek libidisini geliştirmek için kullanılan daha pek çok bitki ve erkek cinsel sorunlarının üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.

Kegel egzersizi, pelvik kasları güçlendirerek daha uzun ve daha güçlü ereksiyonlara izin verir. Birçok bütünsel sağlık hizmeti sağlayıcısı, erektil disfonksiyona neden olan stresli durumların üstesinden gelmek için yoga ve Pranayama’yı önerir. Viagra gibi bazı modern haplar da erektil disfonksiyonun düzeltilmesine yardımcı olabilir. Ancak birçok kişi, yan veya zararlı istenmeyen etkilerden kaçınmak için bitkisel tedaviye devam etmeyi tercih eder.

Bitkisel yağlayıcılar ve masaj yağları, doğal afrodizyak otlarının iyiliğini içerir ve penis dokusu tarafından kolayca emilir.

Erektil Disfonksiyon İçin Bitkisel Çözümler

Dynamol Cream

Shilajit Gold, cinsel canlılığı ve dayanıklılığı geri getiren erkekler için güçlü bir afrodizyaktır. Güçlü bir cinsel uyarıcıdır ve cinsel sağlığı iyileştirir ve iktidarsızlığı giderir. Anahtar maddeleri Shilajit, Kesar ve Altın tozu, Swarna Bhasma, vücudu gençleştirir, erkek libidoyu geliştirir ve cinsel gücü arttırır.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bir önceki yazımız olan Erken Boşalma Kaderiniz Değil - Eşinizi Orgazm'a Nasıl Getireceğinizi Öğrenin! Bunu Kaçırmayın! başlıklı makalemizde Erken boşalma bir erkeğin, Erken Boşalma Nedir ve erken boşalmayı durdurmak hakkında bilgiler verilmektedir.

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

rkekler şimdi açıkça iktidarsızlık, düşük libido, erken boşalma, erektil disfonksiyon ve penis büyüklüğü gibi problemler için tavsiye almaktadır. Bu koşulların çoğu ilişkilidir ve sıklıkla belirtiler birden fazla soruna işaret edebilir.

This post was written by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir