D Vitamini Dik Bir Penis Yapar mı?

Share Button

Penis sağlığının değerlendirilmesinde, penis derisinin durumu ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları gösteren belirtilerin ortaya çıkması ya da yokluğu gibi çeşitli faktörler vardır. Penis sağlığının söz konusu olduğu ilgi alanı, erekt penis durumudur. Sık sık ereksiyon olur, ne kadar önemlidir, ne kadar sıkı kalırlar, vb. Ereksiyon halindeki penis hedeflerinden azalıyorsa, erkekler bu durumu düzeltmek için bir yol bulmak isterler ve doktorlar bir dizi seçenek önerebilirler. Erektil konunun nedeni olduğuna inandıklarına bağlı olarak. Son zamanlarda yayınlanan bir çalışmada, D vitamini ereksiyon halindeki penisin sağlığında olası bir faktör olarak görülmektedir.

Çalışma

“D Vitamini ve Erkek Cinsel İşlev: Bir Enine ve Boyuna Çalışma” başlıklı çalışma İtalya’da yapıldı ve Uluslararası Endokrinoloji Dergisi’nde yayınlandı. Bilim adamları, eğer varsa, ne olduğu konusunda netlik eklemek için başlangıç ​​noktası olarak seçtiler. D vitaminin cinsel sağlık üzerindeki etkisi.

Doktorların belirttiği gibi, “ereksiyon karmaşık bir fenomendir… birçok klinik faktör erektil işlevi bozabilir… Son klinik çalışmalar, düşük D vitamini seviyelerinin bir şekilde cinsel bozuklukların, özellikle erektil disfonksiyonun ortaya çıkması ile ilişkili olabileceğini öne sürdü.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Araştırmacılar, son 15 yıl içinde penis problemleri yaşayan 114 erkeğin tıbbi kayıtlarını incelemişlerdir. Bu 114 erkekten bazılarında, D vitamini tedavisi şeklinde bir form görmüş 41 kişiyi bulmuşlardır. 50.000 ila 100.000 birim arası; bazıları haftada bir, diğerleri ise iki veya üç haftada bir, bazıları ise her ay aldı.

Tüm 114 erkeğe bakıldığında, D vitamin düzeyi daha yüksek olanlarda erektil fonksiyon açısından daha yüksek testosteron düzeyleri ve erektil fonksiyon açısından daha yüksek puanlar buldukları tespit edildi.

Dikkatlerini D vitamini tedavisi alan erkek alt grubuna çevirirken, D vitamini desteğini takiben testosteronda öncekine göre belirgin bir artış oldu. Erektil fonksiyonlarında da tatmin edici bir artış oldu.

Neden D vitamini?

Eğer D vitamini gerçekten erekt penis sağlığını iyileştirirse (ve bunu kesin olarak ispatlamak için daha fazla çalışmaya ihtiyaç duyulursa), bunun nedeni ne olabilir? D vitamini ve testosteron mevcudiyeti arasında bir korelasyon olduğu ortaya çıkmasına ek olarak, bazıları önerildi. D vitamini, ereksiyonlar üzerinde olumlu bir etkisi olabilecek endotel hücrelerini koruyabilen oksidatif stresi önlemeye yardımcı olur. Düşük D vitamini de genellikle erektil sağlığını da etkileyebilecek kardiyovasküler konularla ilişkilendirilir.

Bir erkeğin ereksiyon halindeki penisini etkileyen birçok faktör olabilir; Yeterli D vitamini, göz önünde bulundurulması gereken birçok şeyden sadece biri olabilir. Ereksiyon halindeki penisini hayal kırıklığı yaşayan erkekler, doktorlarından, bu konuyu tartışırken D vitamini seviyelerine bakmalarını isteyip istemediklerini ve bazı takviyelerin olup olmadığına bakmalarını isteyebilir. sipariş.

Elbette, güçlü bir ereksiyon halindeki penis sağlığını değerlendirirken tek endişe değil, D vitamini de tek önemli bileşen değildir. Bir erkek ilk kez kullanıldığında sağlıklı bir penisin tutulması daha kolaydır. En iyi krem ​​sadece D vitamini değil, aynı zamanda alfa lipoik asit içerecektir. Bu güçlü antioksidan, zararlı oksidatif strese karşı mükemmel bir koruyucudur. Etkili kremler, nitrik oksit üretimini uyarmaya yardımcı olan L-arginin olarak bilinen bir amino asidi içerecektir. Bu da penis kan damarlarının açık ve kan akışının artmasına hazır olmasını sağlar.

ERKEN BOŞALMAK TERCİHTİR EĞİTİM SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bir önceki yazımız olan Erken Boşalma Kaderiniz Değil - Eşinizi Orgazm'a Nasıl Getireceğinizi Öğrenin! Bunu Kaçırmayın! başlıklı makalemizde Erken boşalma bir erkeğin, Erken Boşalma Nedir ve erken boşalmayı durdurmak hakkında bilgiler verilmektedir.

En Popüler Yazılarım Okumanızı Tavsiye Ederim

Siteye Git

Review Summery

Penis sağlığının söz konusu olduğu ilgi alanı, erekt penis durumudur. Sık sık ereksiyon olur, ne kadar önemlidir, ne kadar sıkı kalırlar, vb. Ereksiyon halindeki penis hedeflerinden azalıyorsa, erkekler bu durumu düzeltmek için bir yol bulmak isterler ve doktorlar bir dizi seçenek önerebilirler. Erektil konunun nedeni olduğuna inandıklarına bağlı olarak.

This post was written by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir